MediaComm Grafisch Interventie Team

logo met baseline 760 300

Nood aan tijdelijke grafische support?

Hebt u op uw marketing- of communicatie-afdeling tijdelijk nood aan extra grafische ondersteuning dan biedt MediaComm de oplossing. MediaComm Grafisch Interventie Team is gespecialiseerd in het tijdelijk plaatsen van grafische professionals. Onze medewerkers verzorgen DTP opdrachten, Grafische vormgeving, Webdesign, Word & Powerpoint Templates, Beeldbewerking en zo veel meer zaken die van belang zijn bij de creatie van gedrukte of online dragers.

Projecten voor 1 dag of 6 maanden, 1 graficus of een hele ploeg webdesigners, MediaComm zorgt voor de optimale bezetting in uw onderneming. De juiste mensen enkel wanneer u ze nodig hebt.

Op elke grafische afdeling zijn drukke periodes, deadlines, en piekmomenten eerder regel dan uitzondering. Soms lukt het niet met de vaste staff alleen. Of u heeft gewoon een aantal keer per jaar een graficus nodig maar geen fulltime.Is één van uw medewerkers afwezig door ziekte, verlof, ouderschap, tijdskrediet of duurt de aanwerving van een nieuwe grafische collega langer dan verwacht? MediaComm zorgt voor een tijdelijke on-site ondersteuning zodat de continuïteit van uw grafische afdeling altijd verzekerd is. Makkelijk en efficiënt.

MediaComm beschikt op dit moment over een team van 16 gekwalificeerde vaste medewerkers. Ze zijn allen gepassioneerd door grafische vormgeving in print en/of digitaal. Het MediaComm team draagt flexibiliteit en kwaliteit hoog in het vaandel.

Contacteer ons voor meer informatie en een voorstel op maat.