Search Engine Optimalisation

seo2

Gevonden worden primeert

Zoekmachine optimalisatie of SEO bestaat uit een betaalde en een organische kant. Beide mogelijkheden kunnen worden ingezet.

U kan betalend adverteren op bepaalde zoekmachines of u kan alle mogelijkheden aangrijpen om de positie van uw website en de vindbaarheid te beïnvloeden zonder te betalen.

Meer dan 80 procent van de internetgebruikers gebruikt een zoekmachine als startpunt dit onderstreept dus zeker het belang van een goede vindbaarheid.

Organisch

De ranking van een zoekmachine wordt constant bijgestuurd en gevoed door verschillende factoren. Communicatielab zal bij het opleveren van elke website reeds alles ondernomen hebben wat binnen de mogelijkheden ligt om hoog te scoren in de ranking zonder te betalen. Wij geven u vervolgens graag advies hoe u daar zelf ook een steentje kan toe bijdragen.

Betalend

Betalend adverteren op een zoekmachine laat u toe gericht te verschijnen in de ranking, u wordt dus vindbaar als u dat wenst. Op een tijdstip dat u aangeeft, enkel bij surfers uit een bepaalde regio, alleen bij bepaalde trefwoorden, ….
Communicatielab helpt u graag bij het maken van een aantal keuzes.


Een meetbaar resultaat

Wat u ook kiest, online gedrag is meetbaar. U krijgt steeds de statistieken opdat u de resultaten van uw inspanningen kan meten. U kan exact achterhalen welke informatie het meest wordt bekeken, hoe lang welke pagina wordt bezocht, hoe ze op uw site zijn terechtgekomen, …